Jan Tana Pro Finland

Nordic Fitness Expo tarjoaa taas tasokkaan IFBB Elite Bikini Pro -ammattilaisten kutsukilpailun. Jan Tana Pro Finland -kilpailu pidetään lauantaina kello 14:00, ennen Body Fitness SM-kilpailua. Jan Tana Pro Finland -kilpailuun pääsee samalla pääsylipulla kuin lauantain Fitness SM-kilpailuun! Kilpailun 2022 voittaja Kimberly Percial on luvannut tulla puolustamaan titteliään.

Nordic Pro (Jan Tana Pro Finland) sai alkunsa vuonna 2012 ja se on yksi pisimpään kestäneistä ammattilaistapahtumista IFBB Elite Pro -kalenterissa Arnold Classicin jälkeen. Maineemme lähes täydellisesti suunniteltujen kilpailujen järjestäjänä tulee suoraan itse ammattilaisurheilijoilta, jotka ovat osallistuneet kilpailuihin vuodesta toiseen. Haluamme, että yleisö ja ammattilaisurheilijat tuntevat olevansa kuin MM-kisoissa. 2023 IFBB Jan Tana Pro Finland -kilpailuun saivat kutsun noin 15 Bikini Fitness -ammattilaista.

Inspection Report for the athletes:
2023 IFBB Jan Tana Pro Finland PDF

English
Nordic Fitness Expo offers again a high-quality invitational competition for IFBB Elite Bikini Pro professionals. The Jan Tana Pro Finland competition will be held on Saturday at 14:00, before the Body Fitness National competition. You can enter the Jan Tana Pro Finland competition with the same entrance ticket as Saturday’s Fitness National competition! The winner of the 2022 competition, Kimberly Percial, has promised to defend her title.

The Nordic Pro (Jan Tana Pro Finland) started in 2012 and is one of the longest running professional events in the IFBB Elite Pro calendar after the Arnold Classic. Our reputation as an organizer of almost perfectly planned competitions comes directly from the professional athletes who have participated in the competitions year after year. We want the public and the professional athletes to feel like they are at the World Cup. 15 Bikini Fitness professionals will be invited to the 2023 IFBB Jan Tana Pro Finland competition.

2022 Jan Tana Pro Finland results
1. Kimberly Percival, Antique & Barbuda
2. Mascha Stutz, Germany
3. Monica Spackova, Czech Republic
4. Reet Reimets, Estonia
5. Alina Nesterova, Ukraine
6. Tuulia Aula, Finland
7. Ophelie Gava, France
8. Therese Oesterreich, Germany
9. Natalie Myslikova, Czech Republic
10. Johanna Hermans, Finland

Tervetuloa seuraamaan huippujännittävää ammattilaiskilpailua!


 

 

 

 

 

 
 

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa