Hei! Olen Tiina Skinnari Lapista Keminmaalta. Kisaan Kultsan Fitness Classicissa 2019 Bikini Fitneksen yleisessä sarjassa.

Salitreenitaustaa on kertynyt kohta 7 vuoden ajalta. Valmentajani Jaana Kotkansalon kanssa löimme hynttyyt yhteen viitisen vuotta sitten, kun liityin Team FitBodyn riveihin. Tänä keväänä toteutuu pitkäaikainen haaveeni, kun pääsen kipuamaan kisalavalle ensimmäistä kertaa.


Olen Disturb- vaateverkkokaupan osaomistaja ja yrittäjä. Pyöritämme Keminmaalla myös kuntokeskus Fit Meri-Lappia ja kiinteistöliiketoimintaa. Olen myös kahden päiväkoti-ikäisen tyttölapsen äiti. Intohimoinen saliharrastukseni on voimanlähteeni, jonka buustaamana pysyy arki rullaamassa ja pääkoppani kasassa.

Fitness-kilpaurheilu on piinkovaa tekemistä, ja osaltaan hyvin yksinäistä puuhaa, mutta lajista löytyy myös antoisaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen riemua. Olen nauttinut koko tähänastisesta kisamatkastani täysillä. Kunnianhimon ja tekemisen meiningin siivittämänä on kisapreppi sujunut hyvissä tunnelmissa.


Pidetään boosti yllä loppuun saakka ja sen ylikin, Kultsalla tavataan

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa