Lempäälän Ideaparkissa järjestetään 14. syyskuuta Ideapark Fitness Cup -kilpailu, joka kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan fitness- ja fysiikkatapahtumaan Nordic Fitness Expoon. Kilpailu on yleisölle maksuton!

Ideapark Fitness Cupissa kilpaillaan Bikini fitness-, Bodyfitness- ja Men’s physique –sarjoissa sekä edellä mainittujen lajien master-sarjoissa. Kilpailussa ei ole pituusluokkia, mutta ne voidaan ottaa käyttöön, jos eri lajeissa on yli 15 kilpailijaa.

Ideaparkin puolesta sopimuksen allekirjoitti liikemies Topi Sukari ja Nordic Fitness Expon puolesta tapahtuman järjestäjä KP Ourama.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saimme mahdollisuuden järjestää Nordic Fitness Expoon liittyvän kilpailun juuri Ideaparkissa, sillä se tuo uutta kulmaa fitnessurheiluun, Ourama toteaa.

– Parasta tässä on se, että yleisöä mahtuu sisään enemmän kuin fitnesskilpailuissa on ikinä aiemmin ollut – ja lisäksi kilpailu on yleisölle maksuton.

Nordic Fitness Expon uusittu logo julkaistiin Ideaparkissa.

Kilpailun järjestäjä on Suomen Fitnessurheilu ry. Suomen Fitnessurheilu on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenjärjestö, joka on kuulunut SUEK ry:n dopingtestitoiminnan piiriin vuodesta 1995 lähtien.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa