Ensi viikonloppuna 23. maaliskuuta Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä pidetään kaikkien aikojen toinen harjoituskilpailu ja se on osallistujamäärältään jättimenestys! Viime syksynä ensimmäiseen harjoituskilpailun lavalle nousi noin 90 osallistujaa, nyt keväällä luku on kaksi kertaa suurempi! Miksi näin?

Ensimmäinen harjoituskilpailu osoitti, että kilpailuihin tähtäävät saavat siitä valtavasti hyviä neuvoja kilpailuihin valmistautumiseen, koska he saavat suoran palautteen oikeilta Suomen Fitness Urheilu ry:n tuomareilta. Lava ja valot ovat identtiset oikeaan kilpailuun verrattuna, mutta hiukan pienemmät ymmärrettävästi. Harjoituskilpailusta osallistuja saa ”kilpailutilannetunteen”, mutta osallistujille ei anneta sijoituspisteitä.

Jos olet lajin seuraaja, voi olla mielenkiintoinen juttu tulla seuraamaan harjoituskilpailua. Muista kuitenkin, että katsomossa saattaa tulla ahdasta, kun noin 200 kilpailijaa ja heidän valmentajansa ovat myös paikan päällä ja katsomossa on rajattu istuinmäärä. Harjoituskilpailussa ei myydä pääsylippuja.

Harjoituskilpailu live striimataan. Katso:
https://www.youtube.com/user/NordicFitnessExpo

Kilpailijoille tiedoksi: ole harjoituskilpailupaikalla viimeistään tuntia ennen kilpailun arvioitua ajankohtaa!

Harjoituskilpailun aikataulu:
11:00-13:00 Bikini fitness, wellness fitness
13:00-15:00 Body fitness, women’s physique, fitness
15:00-16:00 Men’s physique, classic physique, classic bodybuilding, bodybuilding
*aikataulu voi muuttua kilpailijamäärän mukaan

Osallistujamäärät
Bodyfitness 81
Bikini fitness 54
Wellness fitness 19
Women’s physique 2
Fitness 1
Men’s physique 14
Classic bodybuilding 11

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa