Näe IFBB:n suurin kilpailu paikan päällä!

IFBB European Championships -kilpailuihin osallistuu vuosittain yli 1.000 kilpailijaa yli viidestäkymmenestä maasta. Suomen Fitnessurheilu ry. lähettää tänäkin vuonna kilpailuihin suuren iskukykyisen joukkueen, jota sinulla on nyt mahdollisuus lähteä kannustamaan!

”Tämä reissu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata suurta arvokilpailua paikan päällä, kannustaa suosikkejaan ja nauttia hyvästä seurasta. Arvokilpailuissa on aina oma hieno tunnelmansa, jota ei voi kokea kuin paikan päällä.” kertoo matkan järjestäjä NFE:n operatiivinen johtaja Aino-Maija Laurila.

Kysymykseen kenelle tämä matka on tarkoitettu Aino-Maija vastaa: ” Matka on tarkoitettu kaikille lajeista kiinnostuneille. Kilpailijoille mukana olo tuo arvokasta kokemusta kansainvälisestä suurtapahtumasta. Samalla pääsee nauttimaan saman henkisten ihmisten seurasta ja vaihtamaan ajatuksia. Lisäksi oma motivaatio varmasti nousee huippuunsa. Matkalle voi lähteä myös ollakseen kilpailijan tukena ja päästäkseen jakamaan puolison tai ystävän kokemus. Valmentajille reissu puolestaan tarjoaa hienon tilaisuuden tutustua ulkomaisiin kollegoihin ja asiantuntijoihin sekä ennen kaikkea mahdollisuuden nähdä omin silmin mikä lopulta erottaa huiput muista lavalla! Käytännössä reissu on tarkoitettu kaikille fitness- ja body lajeja sekä hyvä seuraa arvostaville.”

Matkan ajankohta: 1.– 6. toukokuuta 2019

Matka sisältää:

1. Lento Helsinki – Vantaa lentokentältä Barcelonaan ja takaisin
2. Kuljetus Barcelonasta lentokentältä hotelliin Santa Susannassa
3. Majoitus **** tähden hotelli Montemar Maritim -hotellissa, sis. aamiainen
4. Liput EM-kilpailuihin kaikkina neljänä kilpailupäivinä
5. Kisastudio iltaisin, jossa käydään läpi päivän kilpailutapahtumia asiantuntijoiden kanssa.
Kisastudioissa mukana mm: Mika Sihvonen, Sherko Eliassi, Piia Pajunen, SFU:n päätuomarit Pauliina Käiväräinen ja Sampo Kirjovaara, toiminnanjohtaja Ville Isola, IFBB Elite Pro tuomari Aino-Maija Laurila ja ulkomaisia asiantuntijoita.

Matkan hinta: 879e / hlö

Matkat ovat myynnissä 14. huhtikuuta asti. (Tai niin kauan kuin niitä riittää.)
Huom! Lähtijän nimen sitova ilmoittaminen on tehtävä viimeistään vasta 23. huhtikuuta eli Fitness Classicia jälkeisenä arkipäivänä.

(Esimerkki: Jos alkuperäinen varaaja pääsee EM-kilpailuun Suomen edustusurheilijana, hän voi siirtää NFE-matkan toiselle henkilölle ja näin ottaa mukaan oman tukihenkilön.)
Tiedustelut ja varaukset: aino-maija.laurila@nfe.fi

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa