Team Optimal Fit K&M ei Sampo Kirjovaara ja Kia Rantalainen olivat kutsuneet IFBB ammattilaistuomari Aino-Maija Laurilan kertomaan tiimiläisilleen poseerauksesta ja kilpailemisesta 10. maaliskuuta Kuntokeskus K&M:lle.

Aino-Maijalla on pitkäaikainen kokemus tuomarityöskentelystä ja hän on Suomen kansainvälisesti näkyvin ja vaikutusvaltaisin tuomari ulkomailla, joten siksi hän on varmaan yksi pätevimmistä seminaarin pitäjistä Suomessa. Tälle keväälle hänelle ei taida enää olla yhtään vapaata viikonloppua, mutta syksyllä aikoja vielä on. Tämä vinkkinä tiimeille, jotka aikovat tarjota kilpailijoilleen jotain extraa.

Noin parikymmentä Team Optimal Fit K&M:n tiimiläistä oli paikalla ja kuunteli korvat tarkkana Aino-Maijan sanomisia sekä sai suoraan ohjeita miten poseerata.

Sampo Kirjovaara, Aino-Maija Laurila ja Kia Rantalainen
 

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa