Suomen fitnessurheilukausi avataan isolla tavalla kun noin 150 kilpailijaa nousee harjoituskilpailussa lavalle 23. maaliskuuta Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty harjoituskilpailu on suorastaan räjähtänyt ja nyt mukana on puolet enemmän kilpailijoita kuin syksyllä. Omat sarjansa saavat harjoituslisenssillä mukanaolevat. Kilpailijat jaetaan paikan päällä kilpailu- ja harjoitussarjoihin sekä pituusluokkiin, jos kilpailijoita sarjassa noin 12-15 kilpailijaa.

Harjoituskilpailu on hyvä mm. kevään kilpailijoille, koska he saavat suoran palautteen esiintymisestään ja poseerauksesta oikeilta Suomen Fitnessurheilu ry:n tuomareilta. Kilpailijoille palaute tulee neljä viikkoa ennen Kulttuuritalolla 20.-21. huhtikuuta järjestettävää Kultajousi Fitness Classicia.

Suomen Fitnessurheilu ry. toivottaa myös kilpailijoiden tukijoukkoja mukaan seuraamaan harjoituskisaa, sillä mikä olisi parempaa kuin täysi sali kannustajia ja hyvä fiilis? Harjoituskilpailuun ei ole pääsymaksua!

Linkki harjoituskilpaiuun osallistujiin

Tervetuloa katsomaan harjoituskilpailua!

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa