Kultajousi Fitness Classicissa Kulttuuritalolla 20. huhtikuuta järjestetään Fit Model -kilpailu, jossa mahdollisuus päästä kilpailemaan lajin Euroopan mestaruuskilpailuun Latviaan. Ensimmäinen Fit Model -kilpailu pidettiin Nordic Fitness Expossa syksyllä ja sen voitti vantaalainen Triin Aigro.


Fit model –kilpailu on tarkoitettu kauniille, hyväkuntoisille ja näyttäville naisille, jotka kantavat itsensä upeasti ja osaavat esiintyä hyvin. Kilpailussa ei ole pituusrajoja. Kilpailijan tulee olla kilpailupäivänä 18- vuotta täyttänyt.  Arvioinnissa huomioidaan kilpailijan koko olemus, ensisijaista on kokonaisvaikutelma. Arviointiin vaikuttavat oleellisesti kasvot, hiukset, vartalon symmetria ja kunto, kehon linjat, ihon laatu sekä esiintyminen. Esiintymisessä oleellista on itsensä esittäminen mahdollisimman edustavasti, naisellisesti ja tyylikkäästi.


Kilpailussa tavoitteena on upea kokonaisuus, jossa kauneus, hyvä kunto, itsevarmuus ja hohdokas esiintyminen kohtaavat. Laji on lähtöisin Latviasta. Suomessa kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2018 Nordic Fitness Expossa Lahdessa.


Seuraava Fit Model Finland- kilpailu järjestetään Kultajousi Fitness Classicissa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 20.4. klo: 9 alkaen. Kevään kilpailujen ja viime syksyn kilpailujen kolme parasta saavat osallistumisoikeuden Fit Model EM-kilpailuihin, jotka pidetään 27.-29.4. Riikassa. Ilmoittaudu nyt mukaan kilpailuun alla olevalla lomakkeella!

Käy katsomassa Fit Model Finland -sivuilla ilmoittautumislomake:
https://fitmodelfinland.com/ 

Instagram:
https://www.instagram.com/fitmodelfinland/

Facebook:
https://www.facebook.com/fitmodelfinland/

 

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa