Kultajousi, joka on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju on 2019 Fitness Classicin pääyhteistyökumppani!

Kultajousi Oy:n markkinointijohtaja Tomas Nyberg kertoo näkevänsä fitness- lajien harrastajissa ja seuraajissa erittäin paljon potentiaalia. ”Lajeja ja alan tapahtumia seurataan todella paljon ja haluamme olla ensimmäisenä alan yrityksenä isosti mukana. Fitness-lajeissa pyritään laatuun ja eleganssiin, joita myös Kultajousi haluaa tuoda ihmisten arkeen ja juhlaan. Fitness Classic on tunnettu, perinteikäs tapahtuma ja aloitamme innolla yhteistyön sen sekä syksyn Nordic Fitness Expon kanssa!”

Kultajousen 82 myymälän verkosto kattaa lähes kaikki suurimmat kaupungit ja taajamat. Kultajousen myymälä löytyy useimmista kauppakeskuksista, suurimmista hypermarketeista sekä keskeisiltä paikoilta kaupunkien keskustoissa. Kultajousella on myös kattava verkkokauppa, joka palvelee asiakkaita helposti missä ja milloin vain.

www.kultajousi.fi

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa