Moi! Olen Eveliina Henriksson, 21-vuotias kotoisin Lahdesta. Kilpailin Nordic Fitness Expossa 2018 ensimmäistä kertaa bikini fitness junioreissa. Sijoituin toiseksi.  Seuraavan kerran kisaan Fitness Classic:issa keväällä 2019, junioreissa sekä yleisessä sarjassa.


Olen nuoresta asti harrastanut eri urheilulajeja, jalkapallosta tanssiin sekä luisteluun. Pienenä tyttönä kävin luistelukoulua josta sitten siirryin harrastelijaksi, matka jatkui ensimmäistä unelmaa, muodostelmaluistelu joukkueeseen. Myöhemmin kuitenkaan yläasteelle meno ja luistelu eivät enään mahtuneet samaan pakettiin.

Salitreenaamiseen kiinnostus lähti ensin erilaisista venyttelyistä sekä kuntosalilla pidettävistä hiit-treeneistä & jumpista, ajan myötä kuitenkin painojen nostelu astui isompaan rooliin.

Aloitin omatoimisesti läheisten avulla perusliikkeistä, lihasmassan kasvatus ympäri kroppaa alkoi enemmän ja enemmän kiinnostamaan. Haave bikini fitness -kilpailuihin osallistuminen alkoi kasvamaan ajanmyötä kun salitreenaus jäi pysyvästi viikkorutiineihin, otin omatoimisesti tietoa lajista niin paljon kuin pystyin, halu kehittyä ja saada tietoisuutta oli suuri.

Syksyllä 2016 kävin katsomassa ensimmäiset kisat Nordic Fitness Expossa ja sanoin siskolleni ”tuolla mä tulen vielä joku päivä seisomaan ja voittamaan”. Ei kauaa mennyt kun tavoitin nykyisen valmentajani Kia Rantalaisen joulukuussa 2016, suunnittelimme tavoitteet kuntoon ja lähdimme toteuttamaan unelmiani.

Eveliina Henriksson faktat:
Pituus:153cm
Offseason paino: 54 kg
Kisapaino: 48 kg
Ammatti: Hotelli,- ravintola ja catering alan perustutkinto
Instagram: Eveliinahenriksson

Tee urheilijaesittely: https://nordicfitnessexpo.com/2019/01/12/uudistuneet-urheilijaesittelyt/

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa