Haluatko urheilijaesittelysi Nordic Fitness Expon NEWS -uutisiin? NFE News on tarkoitettu myös kevään Fitness Classic -kilpailijoille, joten nyt vain tekemään teksti ja ottamaan kuvia!

Perinne
NFE News jatkaa urheilijaesittelyiden perinnetta ja julkaisee hyvin suosituiksi tulleita juttuja sivuillaan. Esittelyissä voi tuoda vapaasti esille miten treenaa tai syö, kiittää yhteistyökumppaneitaan tai tukijoukkojaan. Vaikka sinulla olisi jo oma blogi somessa tai nettisivut, NFE News voi tuoda sivuillesi tai blogiisi täysin uusia seuraajia ja mionet, jotka muuten eivät löytäisi sivuillesi, voivat löytää ne NFE Newsistä.

Kuinka toimia?
Tee teksti vapaamuotoisesti, merkkimäärä ei ole rajattu, mutta noin 3000-4000 merkkiä on melko hyvä yläraja. Muista, että kuvien laatu pitää olla hyvä, jotta tulisit esiin jutusta oikein positiivisella ja mielenkiintoisella tavalla.

Urheilijat voivat lähettää tekstiä ja kuvia osoitteeseen info@nordicfitnessexpo.com

Tästä se lähtee!

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa