Liian harvat suomalaiset kilpailijat miettivät kansainvälistä uraansa ja yrittävät pärjätä IFBB World Rankingissa. Body fitness -kilpailija on siinä mielessä poikkeus!

37-vuotias Hanna on jo näyttänyt kyntensä kilpailijana ja hänellä on voitettuna kaksi Suomen mestaruutta, kolme Pohjoismaiden mestaruutta sekä pari finaalipaikkaa MM-kilpailuissa. Hän on ollut kestomenestyjä suomalaisessa fitnessurheilussa jo vuosia.


Nyt Hanna on tekemässä isoa kisakiertuetta, johon kuuluu mm. Swedish Grand Prix (12.-14.4.), Diamond Cup Malta (19.-20.4.) tai samana viikonloppuna Kultajousi Fitness Classic, Diamond Cup Serbia (26.-28.4.), Euroopan mestaruuskilpailut Santa Susannassa (1.-6.5.) ja Diamond Cup Hungary (17.-19.5.)

On aivan selvä, että Hanna haluaa maksimoida kilpailusuorituksensa, kun hän kilpailee. Liian monet suomalaiset tähtäävät kotimaan kisoihin ja sitten vain yhteen kv-kilpailuun, vaikka menestystä tulisikin.


Hannalla on bodyfitnessiin hyvä rakenne, sopiva lihasmassa ja hän osaa esiintyä. Hänen ainoa, jos voidaan sanoa ”heikkous”, on kisakunto, joka välillä on osunut ihan nappiin ja sitten toisella kerralla ei ihan niin nappiin.

NFE News toivottaa Hannalle hyvää kisakevättä ja toivoo, että moni muu kilpailijakin innostuisi kilpailemaan ulkomailla, sillä menestysmahdollisuudet ovat suomalaisilla hyvät!


Kuvat: Hanna Saarion Instagram -tili

 

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa