Iltalehdessä oli tänään loistava juttu Agneta ”Anki” Honkalasta, joka 53-vuotiaana säväyttää kunnollaan!

Anki oli alkuperäisissä Gladiaattorit tv-sarjassa Cobra -nimellä kilpaillut gladiaattori. Hän oli voittanut kehonrakennuksen SM-kultaa ja noihin aikoihin seurusteli tulevan aviomiehensä Timo ”Turbo” Honkalan, 55, kanssa.

Mikä mielenkiintoisinta on se, että Anki näyttää olevan jo NYT 10 viikkoa ennen Kultajousi Fitness Classicia paremmassa kunnossa kuin voittaessaan SM-kultaa 30 vuotta sitten. Hän on hyvä esimerkki siitä, että treenaaminen kannallaa ja fitness/bodybuilding life style on maailman paras anti-aging lääke.

Maininnan arvoista on se, että Ankilla on Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailijalisenssi ja siksi Suek ry. voi testata hänet harjoitus- ja/tai kilpailukaudella. Tämä on seikka, joka erottaa Ankin monista muista kehonrakennusalan vanhemmista huipuista. Ja jos joku ajattelee vielä toisin, niin eiköhän 35 vuoden treeneillä ole jotain vaikutusta kehoon ilman dopingia? Hyvä Anki! Tsemppiä ja nähdään Kultsalla 20.-21. huhtikuuta.

ILTALEHDEN JUTTU:
Gladiaattoreista tuttu Cobra pukeutui vanhaan asuunsa! 53-vuotias perheenäiti on uskomattomassa kunnossa – tekee yllätyspaluun fitness-lavoille
https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/9076a1a7-ad7d-4765-a403-ccd8011f255c
Gladiaattoreissa 1990-luvun alkupuolella loistanut Anki Honkala eli Cobra on vielä 53-vuotiaanakin timanttisessa kunnossa.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa