Syksyllä 5. -6. lokakuuta Nordic Fitness Expossa järjestettävän kansainvälisen Maailman Cup ja Pro qualifier -kilpailun IFBB Nordic Cupin pääyhteistyökumppani on Jan Tana. Samalla Jan Tana Classic -nimi tekee paluun kansainväliseen kilpailuskeneen!

Jan Tana on kansainvälisesti tunnetuin rusketus- ja bodypaint -tuotteisiin sekä tekniikkaan erikoistunut yhdysvaltalainen brändi. Onsite Tan on Jan Tana -konsernin fitness ja fysiikkaurheilijoiden kilpailuväreihin keskittyvä yksikkö, jonka tavoitteena on saada jokainen kilpailija lavalle itsevarmana ja parhaana versiona itsestään.


Jan Tana on toiminut globaalisti suurimmissa kilpailuissa kaikilla mantereilla ja laajentaa toimintaansa jatkuvasti. Suomessa Jan Tana on mukana jo toista vuotta NFE:n ja kevään Fitness Classicin yhteistyökumppanina. Jan Tana arvostaa NFE:tä kansainvälisenä, järjestelyiltään laadukkaana alan suurtapahtumana ja astuu tänä vuonna entistä suurempaan nimisponsorin rooliin.

OnSite Tanin pomo suomalaissyntyinen Jani Kääriä ja hänen tiiminsä

Jan Tana Classic oli yksi IFBB Pro -järjestön suurimpia kilpailuja 1990- ja 2000-luvun alussa. Nyt Nordic Fitness Expo kunnioittaa perinteitä ja nostaa Jan Tana Classicin uudelle tasolle! Jan Tana Classiciin lasketaan kaikki naisten sarjat IFBB Nordic Cup -kilpailussa.

Jan Tana ja KP Ourama Arnold Classic Europen backstagella 2018.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa