Helou! Olen Pauliina Mäki, Koskenkorvalta. Valmistaudun ensimmäisiin body fitness kisoihini, jotka kilpailen Fitness Classicissa keväällä 2019. Kilpailen luonnollisesti juniorisarjassa, sillä täytän juuri ennen kisoja 22 vuotta. Tarkoituksenani on kilpailla myös yleisessä sarjassa.

Aloitin epäsäännöllisen kuntosaliharrastuksen keväällä 2015 ja harrastus muuttui säännölliseksi, kun hyppäsin nykyisen valmentajani Jari ”Bull” Mentulan matkaan keväällä 2016. Ajatuksenani ei ollut alkaa kilpailemaan, vaan muokata kroppaa lihaksikkaammaksi ja opetella elämään terveellisesti ammattilaisen avustuksella. Mieli kuitenkin muuttui, kun osallistuin ensimmäistä kertaa poseeraustunnille. Otin kilpailemisen puheeksi valmentajani kanssa kesällä 2017 ja asetimme tavoitteeksi nousta lavalle keväällä 2019 ja tässä sitä nyt ollaan.


Kuntosalin lisäksi harrastan koiravaljakkourheilua kahdeksan siperianhuskyni kanssa. Koiravaljakkourheilussa olen kilpaillut syksystä 2016 asti.

Opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja olen omistajaosakkaana kahdessa yrityksessä perheeni kanssa.

Instagramista löydät minut nimellä @pauliinamaki

(Kuntosalilla otetut kuvat, kuvaaja: Tero Sulkakoski)

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa