Perinteinen Fitness Classic järjestetään ensi vuonnaHelsingin Kulttuuritalolla 20.-21. huhtikuuta eli pääsiäisenä, jolloin kaikilla on lomaa!

Alun perin ensi vuonna kaksipäiväinen Kultsan kilpailu oli tarkoitus jakaa kahteen osaan; juniorit ja mastersit Jyväskylään ja yleiset sarjat Kultsalle. Lokakuussa kuitenkin päätettiin pitää kilpailut kaksi päiväisenä ja niinpä Kultsalla nähdään lauantaina nuorien ja mastersien SM sekä bodybuilding, classic bodybuilding ja classic physique -sarjat. Sunnuntaina vuorossa muut fitnesslajit.

Kilpailu on Euroopan mestaruuskarsinta 1.-6. toukokuuta Santa Susannassa pidettäviin EM-kilpailuihin, joista Suomesta lähetetään sarjojen voittajat yleisessä ja juniorisarjoissa sekä omakustanteisesti masters -kilpailijat.

Fitness Classicilla on avattu kaikessa hiljaisuudessa uudet webbisivut: www.fitnessclassic.fi ja instasivut: www.instagram.com/fitnessclassichelsinki/ 

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa