Suomen Fitnessurheilu ry. järjestää kaksi harjoituskilpailua vuonna 2019!

Erittäin hyvän vastaanoton ja palautteen saanut tapahtuma laajenee ensi vuodelle kahdella harjoituskilpailulla! Harjoituskilpailu on Suomen Urheiluopistolla järjestettävä kilpailunomainen tapahtuma, jossa kilpailija ja hänen valmentajansa saavat viime hetken tietoa kilpailuun valmistautumisessa, lähinnä poseerauksessa ja kunnon ajoittamisessa. Tapahtuman järjestää Suomen Fitnessurheilu ry. yhteistyössä Nordic Fitness Expon kanssa. Paikalla ovat SFU ry:n tuomarit, joilta kilpailijat ja valmentajat saavat palautetta tarvittaessa.

Kevään harjoituskilpailu järjestetään lauantaina 23.3.2019.
Syksyn harjoituskilpailu järjestetään lauantaina 24.8.2019.

Harjoituskilpailu on jälleen ilmainen kaikille lisenssin vuonna 2019 lunastaneille!
Kuvat: Tomi Rehell

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa