Melina Keltaniemi teki sen, mihin moni ei uskonut eli voitti ensimmäisen IFBB Elite Pro -sarjan maailmanmestaruuden! Melina pisti voittamattoman venäläisen Yana Kuznetsovan kuriin ja on nyt ammattilaisten maailmanmestari!

Melina voitti juniorien SM-kilpailun kaksi ja puoli vuotta sitten keväällä 2016, jolloin hän voitti myös Fitness Classicin alle 164 cm sarjan ja pääsi kilpailemaan Euroopan mestaruuskilpailuissa sijoittuen silloin 11. sijalle. Syksyllä jatkoa seurasi SM-kilpailun oman sarjan ja overall -voitolla. Rytinällä huipulle!

Seuraavana vuonna eli 2017 Melina kilpaili juniorina Arnold Classic Europessa ja sijoittui lupaavasti kuudenneksi. Varsinainen kilpailu-uran jättipotti oli pari viikkoa Arnold Classic jälkeen, jolloin hän voitti oman sarjansa Ben Weider Legacy Cupissa. Käytännössä Melina käveli korkkareillaan suoraan amatöörilavoilta Nordic Fitness Expon läpi päälavan bäkkärille, jossa häntä odotti kautta aikojen ensimmäinen IFBB Elite Pro -kilpailu. Tuloksena hieno kakkosija ja pääsylippu vuoden 2018 ammattilaisten MM-kilpailuun!

Melina Keltaniemi – 2018 IFBB Elite Pro World Champion

Vuoden 2018 Melina aloitti hienosti sijoittumalla Itävallan Pro-kisassa kolmanneksi. Arnold Classicissa Barcelonassa hän ei ollut ehkä tarpeeksi itsevarma ja se pudotti hänet kuudenneksi eli pro-uransa heikompaan sijoitukseen Viikkoa myöhemmin hän sijoittui hienosti toiseksi Nordic Fitness Expossa pidetyssä Nordic Pro -kilpailuissa häviten niukasti venäläiselle voittamattomalle Yana Kuznetsovalle.


Ammattilaisten maailmanmestaruuskilpailussa Kiinan Pekingissä 17. marraskuuta noin kello 10:30 Suomen aikaan Melina näytti voimansa ja nujersi ylivoimaisena pidetyn Yana Kuznetsovan ja hänestä tuli näin ensimmäinen IFBB Elite Pro -ammattilaisten maailmanmestari!

Upeaa työtä ja onnea!!!

Melina Instassa: https://www.instagram.com/melinakatarina/

Melina Keltaniemen kilpailu-ura
2016 Juniorien SM, bikini fitness – 163 cm               1
2016 Fitness Classic, bikini fitness – 163                  1
2016 EM-kilpailu, bikini fitness – 163 cm                 11
2016 SM-kilpailu, bikini fitnesss – 164 + overall          1
2017 Bikini fitness – 163 cm Arnold Amateur          6
2017 Ben Weider Legacy Cup, bikini fitness – 164 cm 1
2017 IFBB Elite Nordic Pro                                         2
2018 IFBB Elite Austrian Pro                                       3
2018 Arnold Pro Classic Europe                                 6
2018 IFBB Elite Nordic Pro                                         2
2018 IFBB Elite Pro World Championships              1

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa