Ajatus Nordic Fitness Expon omien uutisien tekemisestä oli jo 2,5 vuotta sitten, mutta se unohdettiin muiden suunnitelmien takia. Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme, että NFE ja sen ympärillä olevat asiat ovat niin isoja, että median tekeminen NFE:n ympärille on täysin perusteltua.

Maailma on täynnä uutisia fitnessistä ja kehonrakennuksesta. NFE News tekee juttuja kiinnostavista urheilijoista, haastattelemme kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä, julkaisemme BODY-lehden tapaan kilpailijaesittelyjä (nyt kerrankin oikeassa kohteeessa!), kerromme miten tNFE kehittyy ja sen sisällöstä, raportoimme kilpailuista ja olemme paikalla siellä missä tapahtuu.

Tervetuloa NFE Newsin pariin!

KP Ourama, järjestäjä
Nordic Fitness Expo

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa